Venus Viva

Venus Viva™ is de ultieme oplossing voor diepe rimpels, acne-littekens, grove poriën, onregelmatigheden in pigmentatie en ongelijke huidstructuur. Venus Viva™ is veilig voor alle huidtypen en werkt met de revolutionaire NanoFractional Radio Frequentie™ (RF) en SmartScan™ technologie. Kort gezegd, zal elke huid er na de behandelingen frisser, jonger, egaler en gladder uitzien!

Het gebruik van NanoFractional RF™ genereert warmte in de dermis en daarmee ontstaan veranderingen in de huid zoals collageen herstructurering en stimulatie van de fibroblasten waardoor het gehele weefsel wordt gemodelleerd. Behandelingen zorgen voor aanmaak van collageen op de langere termijn met minimaal aan onderhoudsbehandelingen. Afhankelijk van de huidconditie worden 3 tot 6 behandelingen voor het gelaat geadviseerd.

Mooie, gave en jeugdige huid met Venus Viva FirmFX!

Deze nieuwe behandeling helpt om je huid te herstellen en weer een jeugdigere glans te geven. Pigmentstoornissen, acné littekens en zonschade worden minder zichtbaar. Al na de eerste behandeling zul je het verschil voelen: een huid die progressief zachter, gladder, strakker en frisser wordt.

Fijne rimpeltjes vervagen, de ongelijkmatige verkleuringen en pigmentvlekken veroorzaakt door veroudering en blootstelling aan zonlicht worden minder zichtbaar.

Hoe werkt het?

Venus Viva FirmFX is veilig voor alle huidtypen en werkt met de revolutionaire NanoFractional Radio Frequentie (RF) en de SmartScan technologie. De gefractioneerde radiogolven maken minuscule kleine gaatjes in de bovenste huidlaag. De radiofrequentie die we met de Venus Viva in de huid brengen, produceert een dusdanige warmte die de huid aanzet tot aanmaak van nieuw collageen.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het aantal behandelingen voor 1 zone varieert per persoon maar in de meeste gevallen wordt minimaal 3 behandelingen geadviseerd met een interval van 2 tot 3 weken. Het aantal behandelingen hangt af van de conditie van de huid.

Is er sprake van hersteltijd?

De behandeling kent geen vervelende herstelperiodes. Dit komt omdat de Venus Viva gebruik maakt van Radio Frequentie energie (RF). Hierdoor wordt de oppervlakte van de huid niet beschadigd. Afhankelijk van de intensiteit van de behandeling zijn er bijwerkingen zoals tijdelijke minimale roodheid. Totdat de huid na de behandeling volledig hersteld is, moet men intensief zonnen vermijden.