MicroSkinPolish

Rimpels, grove poriën, acne littekens, pigmentvlekken, een verouderde of een verslapte huid? Tot voor kort dachten we dat je voor eeen snelle en duurzame huidverbetering alleen bij de cosmetische chirurg terecht kon. Nu weten we dat de gecertificeerde MedCos Partner ook een geweldig resultaat kan bereikenop een milde en pijnloze manier... Met de revolutionaire MedCos MicroSkinPolish! De MedCos MicroSkinPolish bestaat uit drie krachtige, veilige en bewezen technologiën in één apparaat. Samen vormen ze een complete behandeling voor huidverbetering en huidverjonging.

Stap 1 - Microdermabrasie

Via een speciale vacuümtechniek met steriele microkristallen, worden laagjes oude en dode huidcellen weggehaald en opgezogen. De productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd en nieuwe, jonge cellen worden zichtbaar. Na deze stap is uw huid ontvankelijk voor actieve werkstoffen.

Stap 2 - Low level Laser Technology

Bij de koud laser komt geen wwarmte vrij en heeft dus geen risico op verbranden. Er worden actieve werkstoffen, zoals hoogwaardige, anti-oxidanten en vitaminen op de huid aangebracht. Door de sterke lichtenergie in combinatie met een massagetechniek kan uw huid de werkstoffen optimaal opnemen en afvalstoffen goed afvoeren. De zellen krijgen een ware kick om weer optimaal te functioneren. De huid ziet er duidelijk beter uit en voelt steviger aan.

Stap 3 - Polishing the Skin

Met behulp van massage en polijststuk wordt er een voedende en beschermende crème over de huid aangebracht. De massage heeft een verwarmend effect en geeft de huid een finishing polish, waardoor u met een gladde, stralende huid de salon verlaat.